Advokat David Massi inledde sin juridiska bana år 2000 på Advokatbyrån Elisabeth Fritz. Arbetet på advokatbyrån var främst inriktat mot brottmål och familjerätt. År 2005 grundade David Massi Advokatbyrån Massi, en advokatbyrå som hade en specialinriktning mot Brottmål och familjerätt.

 

Advokatbyrån Massi är idag en av Stockholms främsta advokatbyråer med advokater och jurister som specialiserat sig inom olika delar av brottmålsprocessen och familjerättsprocessen.

 

Genom åren har advokat David Massi med stor framgång försvarat klienter som stått misstänkta eller åtalats för olika typer av grov brottslighet. Den huvudsakliga sysslan för närvarande är främst försvararuppdrag med inriktning på påstådd grov brottslighet i organiserad form och grov brottslighet inom våldsbrott, narkotikabrott och ekobrott.

 

Om du är i behov av en offentlig försvarare, har du rätt att välja den advokat Du önskar. Tveka inte – Begär advokat David Massi.

 

”Det finns tre krav på en försvarare – En försvarare måste ha gedigna juridiska kunskaper – En försvarare måste ha en superb retorisk förmåga – En försvarare måste ha ett oändligt engagemang – Uppfyller en försvarare dessa tre krav så har han alla förutsättningar att bli skicklig försvarsadvokat – kanske till och med en stjärnadvokat”

 

David Massi

Advokat