SÅ GÖR DU FÖR ATT BLI EN GRYM FÖRSVARSADVOKAT! 3 HETA TIPS TILL JURISTSTUDENTER! AVSNITT 31

oktober 09 2017


I avsnitt 31 av Advokatsnack ges 3 tips till alla juriststudenter (på gymnasie- och universitetsnivå) som drömmer om att i framtiden bli grymma försvarsadvokater.

ADVOKATSNACK! är en youtube-kanal som vänder sig till alla som är intresserade av det svenska rättssystemet, oavsett om man arbetar med juridik, studerar juridik eller bara är allmänt intresserad av hur det svenska rättssystemet fungerar. Syftet med ADVOKATSNACK är att sprida kunskap och information om hur det svenska rättssystemet fungerar för att på så sätt öka kunskapen i hos allmänheten. Idag sprids mängder av felaktig information i sociala medier om det svenska rättssystemet. Målsättningen med ADVOKATSNACK är att öka kunskaperna, sprida korrekt information, och därigenom vara en motpol till de felaktigheter som sprids i media.